för det är ingen vanlig dag...

livet i sextionian flyter på. dagarna har bara dansat förbi förstår ni..
än så länge är köket klart, och vardagsrummet är klart så fort vi får ett arbetsbord till vår ateljé.
(det faktum att våra sovrum är totalt kaos fortfarande kan vi nog bortse ifrån, jag tycker att man ska fokusera på det som är positivt här i livet!!!!).
igår var det söndag. (och att det var söndag var i sig ett konstanterande, försök hålla de två sakerna isär, tack på förhud). och i vanliga fall brukar söndagar knappt existera - utan bara försvinna bort i en äcklig gegga.
men inte gårdagen. det var en söndag tillägnad vår fine lojala vän jonas - som vi nu bor granne med sedan flytten. finfint ska ni veta! (och ja, muggtelefon är på ingång).
vi slog på stort och bjöd in jonas, robin och johanna (även de grannar med oss nu för tiden, jippi!) till en trerätters.
det var en mysig kväll och jag har konserverat den i mitt inre.
robin och monika där bak (monika gillar ju att hänga där bak så att säga HÖHÖ) sedan jonaz och johanna där fram vid framstjärten. och jag på hörnet. jag var och köpte mjölk när bilden togs. råkar alltid köpa mjölk vid fel tillfällen, som på julafton till exempel. man bah WHAAAT!!!!!!
nu får ni inte mer. ni får nöja er med ovanstående.
HEJDÅ!!!!

vädrar

Nästan två veckor sedan jag skrev något här, och OJ vad dammigt det var! Varken jag eller någon annan verkar ha varit inne här för att vädra. Lite instängt, eller vad tycker ni?!

Anledningen till min frånvaro är såklart att det först var en helt fantastisk valborgshelg, och därefter var det flytt direkt. Så – nu är vi inflyttade i vår kära sextionia! Och här trivs vi och mår gött minsann!

Det är dock ett pågående projekt det här. Det är fortfarande kartonger och ouppackade saker överallt. Det går ganska långsamt ska ni veta, med plugg och allt annat runt omkring. Men det är ganska kul att fixa lite nu och lite då. Så kommer det nog få vara.
det är vissa saker som ska fixas också så som tapetsering av båda sovrummen och få vardagsrumstaket målat eftersom det skett en brand här någon gång vilket lämnat en mycket stor svart fläck där uppe. Inte så tjusigt..

Förra veckan hade monika vernisage också, en utställning som kommer att hänga ett par veckor. Så stolt över na min lille fis! Så duktig så! Och vi har tänkt att när vi båda har jobbat upp ett bra lager av målningar och dylikt, ska vi ha en gemensam utsällning på något intressant ställe. Det ser jag fan fram emot!
och nu, med all yta, har jag kunnat börja måla med olja igen – något jag inte gjort på många många år. Det är ganska fantastiskt faktiskt!

Nu ska jag återgå till plugg. Har tydligen en hel del sådant!! Missade ett seminarium pga flytten och fick då den jobbigaste kompletteringsuppgiften någonsin. Sjukt irriterande!!!!

Återkommer senare med ett mer spännand einlägg. Det här blev ju inte så roligt liksom!

(sommar)PUSSRSS 2.0