nu händer det

ja sen sist jag skrev har jag lyckats skrapa ihop en lägenhet. det ni!
jag och monika har sökt ihop i nästan två år. det ironiska är att vi fick varsin lägenhet, och fick den stora lyxen att välja en av dessa. de var båda lika stora (typ 68 kvm) men den vi valde har balkong, det kändes ganska givet faktiskt.
så ja, efter att ha bott på 19 kvm i snart tre år känns det verkligen hur underbart som helst! jag kommer förmodligen springa runt mellan alla rum, bara för att jag kan, den första tiden.

i fredags införskaffade vi de första möblerna, nämligen pinnstolar till köket. på loppis så klart, det är där vi ska hitta allt som vi behöver. nu är det ett runt matbord (ja, vi är kräsna!) och en soffa som gället, resten får väl komma lite allt eftersom.

många undrar "men hur blir det med erik då, hur ska ni klara er nu då?!??!?" typ. och ja, det kommer väl gå utmärkt. såklart kommer det vara märkligt till en början eftersom vi är vana att bo ihop. men lägenheten ligger inte så långt ifrån, och monika har tv-spel så erik lär vara hos oss ungefär hela tiden. hähä!

jaha. och nu kom jag och erkan precis hem från en helg i stockholm där vi i fredags var på födelsedagsfest. igår levde vi upp till mitt efternamn med en myskväll framför teven. ni vet typ gladiatorerna och sådant svenssonigt.

nu väntar en ny vecka som förmodligen kommer bestå av (förutom plugg och träning, lite jobb) att tjäna in vuxenpoäng. det ska skickas massor blanketter, det ska fixas med allt möjligt hit och dit. ojojoj...många samtal hem till mamma antar jag, höhö.

PUSS!

bye bye nittonkvadratarn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0