tjugohundratolv.

jaha-här-hade-jag-inte-skrivit-sedan-förra-året-skämtet hörrni!
(det är så svårt i början med ett nytt tal att säga och skriva. 2011 har etsat sig fast)
jag har haft så mycket att göra, har inte riktigt förstått om jag varit vid liv eller inte. men det har jag tydligen, har vittnet berättat för mig.
jag har varit hemma i östergötland över julen. jag var hemma typ en och en halv vecka.
det var sådär supermysigt såklart. träffa familj och vänner, nya lillbrorsan (som sov hela tiden. en gång sov han på mig i säkert två timmar. jag gillar sådana snälla söta bebis-doftande bebisar!).

när man kommer hem sådär så blir det hetsigt. även denna gången. jag hann bara träffa emma och sissel och mina vänner. lite knäppt, men gööör-mysigt såklart.

nu är jag hemma iallafall. och min hjärna förstår inte riktigt att plugget är igång igen. jag är lite halvdöd eftersom jag tog ledigt under hela östergötlands-visiten. men nu är det rå-plugg igen minsann. rapportskrivning och tenta, fattar ni vad kul jag kommer ha?! :D :D :D :D :D osv. osv osv. osv. osv. etc.

syrran kommer till mig ikväll, ska möta henne på stationen snart. imorgon flyger hon tillbaka till USA och därmed lämna ett hål i mitt hjärta. typ. det har varit fantastiskt att ha henne hemma, och så länge. har hunnit umgås massor och det är bra!

nu måste jag faktiskt rusa.

en liten nyårsresumé först: mitt år har varit superdupermysigt och jättejättebra och fint.
så, mer behövs nog inte.

kul att vi komemr dö i år förresten. partypooper.

Kommentarer
Postat av: Sissel

"emma och sissel och mina vänner" ... Hoppas det innebär att vi är mer än vänner!! Att du äntligen erkänt din egentliga sexuella läggning! Åh som jag längtat, inte vågat komma ut ur garderoben jag heller men nu är det dags!

2012-01-03 @ 21:12:54
Postat av: sara

seriöst skulle jag skriva "av" mina vänner. men nu när du skriver så där blir jag sugen, har aldrig vågat berätta förr men jag är så djupt förälskad i dig!!!! jag har alltid önskat att det ska komma såhär, på bloggen - det känns så naturligt. hoppas du känner detsamma, KYSS!

2012-01-03 @ 21:15:59
URL: http://sommarpussar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0