lite ditt och lite datt

jo jag kan meddela er att jag, med lika stor förvåning som er, fick vg på alla tre delar av tentan. ojojoj. ska hämta ut de nu någon dag för att kika närmre på hur det gick osånt. (om man inte brukar få vg så får man ta mig fan skryta lite!!!).

i vörigt är det plugga, träna, äta, sova, plugga, träna, äta sova. och inte mer än så.
man är itne direkt den socialaste av människor nu för tiden.
men ikväll ska jag träffa cissi. det är väldigt svårt att hitta tid (och framförallt ork) till att träffa någon vän.

har utökat min träning så jag kör tre gånger i veckan. kommer väl utöka det senare med, men jag känner att det är bäst att ta det liet steg för steg, så inte min kropp blir alldels livrädd och gömmer sig i någon av mina saftiga valkar.

skolan går relativt bra. men grammatiken är svårsmält. om jag känner att "jo men det här förstår jag nog på ett ungefär i alla fall" så BOOOM kommer det sextusen kilo ny information, som liksom tränger ut den redan befintliga.
efter en två timmars föreläsning (i 500 km/h) är mitt huvuvd lika stort och tjockt som...hm...mig själv?...en elefant?...en dubbeldäckare? ja, ni får välja lite själva.

nu förstår ni ska jag hugga in i den saftiga boken kejsaren av portugallien. jag köpte den idag, och ska försöka ha läst ut den till torsdag. möjligtvis fredag. det är tempo som gäller nu ska ni veta...

TJARÅÅÅÅ

Kommentarer
Postat av: Familjen Svensson

Grattis grattis till VG Sara, det måste kännas så härligt. Och du måste vara så stolt över dig själv. Hoppas du o Erik mår bra!!Här mår vi finfint, idag söndag är en sån där strålande vinterdag här, Ester Stefan o Vilgot var på promenad förrut, Lukas har åkt sina längdskidor, och jag ska på vattengympa om en stund, ska bli riktigt skönt. Men det känns ändå gött att snart denna månad har passerat förbi så är vi en månad närmre våren , eller hur?? många kramar till dig o din sambo från oss alla

2012-02-12 @ 16:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0