ÄH, vi kör ett fjärde inlägg också.

jajemän. ett fjärde inlägg ska det bli. idag är jag på alerten!

alltså, jag är jävligt less på mitt eget ansikte. har nu suttit och glott på det i flera timmar.
whats up med min näsa, har den alltid varit så stor? potatisnäsan hejhå.

mitt ansikte har också fått en ganska kraftig nyans av svart och grå. har händer&fingrar fulla med blyerts efter skuggningar osånt skoj. och nu har liksom allt det där lite mystiskt hamnat i mitt ansikte.
ganska läckert. nääästan lika snyggt som när vi ritade med kol.

har hunnit slänga ihop en liten skit-serie också. den kommer lätt att sticka ut bland alla de andras...eftersom den är så FUL. och enkel. fyfan.
börjar klockan nio imorgon, måste till skolan när det öppnar vid klockan sju, för att hinna färglägga i photoshop. fyfan vad tragiskt. hektiskt schema.
men jag gillart lite. jag jobbar bäst under press. dålig egenskap?

hejdå / svartskallen.

ps. samma skiva har gått på repeat hela dagen, det är en blandskiva från 2008. endast anttila, the kooks och laakso. nej, en lite florence alentin också. funderar på att byta. håkan brukar ju funka. kanske slänga in lite dileva..? ds.


ett. två. TRE.

ÄH, vi kör ett TREDJE inlägg för dagen.
tredje gången gillt liksom.

ville mest bara visa en bild, nej två.


vimmelbild från i fredags.
vi var först hemma hos monika & anastasia, stasi fyllde 22 och det skulle firas minsann!
satt där hemma, mysdrack lite vin, åt cupcakes och tårta.
sedan hade vi lite ensamparty på monkans rum med günther, etype och liknande musik.
sedan åkte vi ner till värmlands och dansade loss hela kvällen, vi tog liksom ingen paus, bara då vi bytte dansgolv. det var nämligen nån äcklig grabb som typ förföljde oss, vi dansade ifrån honom hela tiden men PLOPP så var han där igen.
så himla bra kväll, den behövdes!


och en bild från värmlands för typ två veckor sedan, hittade den nu.
det är på mig och "min fransman".
jag ska åka dit och bli kär i honom.

well, i´ll give it a try

okej. för att väga upp lite här i bloggen kommer nu detta inlägg, ett mer pepp-inlägg.
för den senaste månaden (ja idag är det exakt en månad sedan han slet hjärtat ur min kropp,slängde det i marken, pottade på det, stampade på det, bajsade på det och stenade det) har bloggen liknat någonslags emo-blogg. jag har varit/är skör, OKEJ?!

men nu, ska jag lista lite grejer som faktiskt ändå är hur gött som helst. för allt är ju inte bara skit, nejnej.
saker som gjort mig glad/gör mig glad:

1. lalehkonserten. jag kan ha lätit lite sur och deppig där mot slutet i förra inlägget. vill bara understryka att konserten gjorde mig fantastiskt glad och att jag är VÄLDIGT(KT!!) tacksam för att jag fick vara del av den.

2. jag har en ny superdupermegafin kompis som heter monika. och hon gör mig glad varenda jävla dag, DET vill jag lyfta här i bloggen!

3. hannes&huges blogg gjorde mig precis glad. den gör mig alltid glad, det har jag nämnt typ hundra gånger här i blögga. men varför inte skriva det ännu en gång? uppsalahybris.blogspot.com heter den fortfarande.

4. min klass är fantastisk. monkan, adrian, daniel, fredrik, hannes, fredrik, danielle, evelina och många fler gör dagarna ljusa&fina trots snö, slask, minusgrader och hjärtekross.

5. alla andra fina vänner jag har, tänker dels på cissi som jag tyvärr inte träffat på över en vecka nu och det suger! men vi ska ses snart och jag längtar. hon är fin. likså andra vänner, som jag tyvärr inte heller träffar så ofta, JOHANNA, simon, hannes, elias, bojan, blabla. asmånga.

6. jag får vara kreativ och göra sådant om jag tycker är roligt OCH "får betalt" för det (csnpengar). jag borde glädjas över det, inte vara less och sunkig över att vi har "mycket att göra". det är KUL ju!!

7. jag har utvecklat mig själv inom teckning, lera, photoshop o liknande. jag borde vara stolt över mig själv!

8. jag var en asbra flickvän, jag borde bara inse att det var du som var en idiot, att du absolut inte är värd mig och att jag förtjänar någon som är hundra gånger bättre typ. jag gjorde INGET fel.

9. jag är snygg tamigfan. och nu har jag massor nya snygga kläder. japp, ibland får man vara lite ytlig tycker jag allt. funkar inte allt där inuti får man bättra på det som är utanpå, inte sant?

10. jag har en underbar familj

11. JAG HAR DEN FINASTE STORASYSTER MAN KAN HA! och jag saknar dig fhiesan.

12. det är varmare ute nu. kanske blir det vår snart?

13. jag SKA hitta ett jobb. det bara är så, jag SKA ha sommarjobb!

(börjar verkligen få slut på idéer och tänker nästan skriva som nummer 14 att jag har nya snygga brillor)...

14. okej då, jag har nya snygga brillor...

15. hmmmmm... jag, adrian och monika är ett asbra team med stora framtidsplaner....


okej jag ger upp. jag tror de flesta slutade läsa efter typ nummer fyra.
men som ni ser så är detta ett desperat försök till att försöka må bättre.
om jag lyckades, nja. men jag försöker! är verkligen otroligt glad över att jag har så fina vänner, och så otroligt glad att jag har monika. tillsammans tar vi oss igenom dag för dag och mår stegvis bättre, även om vi ibland deppar ihop totalt. men hon är helt fantastisk som finns där för mig.

och om jag ska tänka allt som en helhet så får jag väl också blisådär jobbig och tråkig, men jag är jävligt glad att jag tog steget att flytta hit till uppsalan och plugga till bildlärare. har inte ångrat mig en enda sekund.
när vi blir äldre, och ser tillbaka på denna tid kommer man bara se allt det där roliga. alla fester, alla underbara personer man fått äran att lära känna. konstiga saker man gjort och allt sånt.
det här är det roligaste jag gjort hittils i mitt liv, att våga bli självstndig, sköta mig själv och stegvis bli vuxen. även om jag ibland önskar att jag var mindre och kunde njuta av nötcremen.

HEJDÅ
/"pepp"-sara

but i still look for you in the park on my way home, each day.and no i won´t admit it, not even to my friends. they think i´m doing well. and i even lie to myself.

ja vad kan det ha varit, fem år sedan nu som vi köpte första laleh skivan? har för mig att det var 2005.
ända sedan dess har hon varit familjen stora favorit. hennes musik har i alla dessa år gått på repeat.
tillochmed lille lukas älskar laleh, och speciellt bjurö klubb tror jag.

igår var jag och såg den fantastiska lalehn för tredje gången, denna gång i ödertälje tillsammans med vapendragaren sissel som förövrigt var bajssaknad.
vi hade först en heldag i tockholm, sprang i affärer och brännde väl lite pengar. ångest. fast nja, gjorde väl inte av med jättemycket. men ändå.
och som alltid när vi hänger i stockholm så blir vi hungriga, går runt aslänge och letar efter något bra ställe.
men det slutar ALLTID på kungshallen. så himla ofestligt. och stressigt. efter vi käkat upp ville vi ju sitta o snacka, men det var bara på med kläderna direkt eftersom folk stod bredvid och väntade.
(när vi väl fick snacka sen så var det inne på en sportbar i södertälje, vilket inte heller var det bästa stället eftersom folk skrek MÅÅÅL osånt. men det fick väl duga!).
är glad att hon ville följa med, för det är så tråkigt att man inte har tid att ses och snacka såhär när man har distansförhållande.

iallafall. laleh var det. och hejhå, hur mycket energi och glädje kan få plats i en så liten person?
okej hon är inte så jätteliten. men jo, hon är ganska liten.
sån charm ochpersonlighet har jag då aldrig sett i någon annan artist. hennes små berättelser och ljud. ja, helheten är helt magisk.
tänkte, när hide away kom, att nu ska jag väl inte börja gråta. johodå. hon hann väl dra två meningar edan var det kört. fast det var inget fulgråt, bara lite "tysta tårar" sädär. så fint så jag ville gå fram och krama henne.
ja, det var många sådanadär stunder. en enorm lycka som fyllde hela mig, samtidigt som man ville lätta lite på tårarna. men jag kände mig lättad efteråt. det är verkligen terapi det där.
hon sjöng rätt in i mig. pangboff i hjärtat sa det.
efteråt gullades jag&sisseln hejdå. jag tog pendeln till centralen där jag trodde jag var fast.
ringde hem till mammen i panik, men sedan gick det vist ett tåg och jag fick skämmas.

den där lyckan och allt det som jag kände under hela gårdagen, kvällen och natten är nog lite bortblåst.
och jag undrar hur lång tid sådanthär ska ta? snälla, spola fram tiden någon. jag orkar inte må såhär, för sara är inte sån. sara är en såndär med överenergi, spralliga ben och positivitet.
men nu bor det en ångest i mig. som ett litet vart moln som flyger runt och bara tynger ner mig.
jag förstår inte hur du inte kan känna så. hur du kan verka så oberörd och lätt flyga omkring på rosa moln. det är då inte normalt. jag ska googla "hur man går vidare" och hoppas på det bästa. punkt slut.
eller så tar jag ett fint råd, av pappa&camilla, och börjar hacka min zucchini.
när jag var liten hackade jag falukorv. men nu är jag vgo och då hackar man inte falukorv.
oj vad jag ska hacka på!!
och vet ni vad? jag har nog redan hackat en bit, så nu är det bara lite kvar (typ enmiljonåttahundratusen bitar. men iallafall).

tillsist vill jag slänga över världen bamsekram till pappa&camilla, och tacka för att jag fick dessa två lalehbiljetter i julklapp. ni vet då hur ni ska charma mig! ni är bäst, och jag saknar er SÅ!


to walk away from something when it´s dead.

onej jag gick sönder igen
jag är fortfarande väldigt skör. som en liten ful porslinshund. eller nåt.
jag tror det är normalt att fortfarande vara skör, när det bara gått typ en månad.
det är onormalt att inte vara skör. jag kravlar nog fortfarande runt där nere, klättrar upp något steg men så faller jag ner igen. och jag har delvis mig själv att skylla. men jag är vilsen i huvudet och i tankarna.
"jag får liksom ingen ordning på mitt liv" sjunger lasse nu här, på högsta volym.
och det känns som att jag verkligen inte får någon ordning.
varför ska det göra så bajsont.
helvetesapa.

jag vill ta polygonlassot, markera runt mitt hjärta och sedan trycka DELETE. eller, bara det som gör ont där i hjärtat. jag är photoshopskadad.
vill ta en modeleringspinne och gröpa ur det svarta. vill ta burn-tool och göra så jag ser solbränd ut.
det sistnämnda hade ju inget med hjärtekrossandet att göra. jag är bara jävligt blek och ful.

vad som gör mig mest glad nu, förutom att ikväll kommer bli en bra bra kväll, är att jag imorgon träffar en av de finaste människor som finns på denna jord. sissel!
en laleh-konsert sitter nästan lite FÖR bra nu. jag behöver det här, so bad.
undra om pappen&camilla hade någonslags spåkula när de köpte biljetterna.
"kula fula dumma du, var är pappa nu?" säger pippi och kollar ner i sin spåkula.
lite så gjorde nog dem. dem såg i den att den 27 februari kommer sara vara hjärtekrossad. laleh behövs då, och så köpte dem biljetterna.
så himla fantastiska asabra!!!!!! ni är bäst.
och på söndag ska jag prata med lukas, hoppas jag.
han kommer nog göra saker och ting lättare i hjärtat.

hoppas jag slipper sova själv inatt. kanske kan gnugga stjärt med monika eller nåt.
har inte sovit ensam sedan alla smärtans dag. och om jag ska sova i min säng så luktar min kudde som ditt hår.

men idag fick jag slå dig. för det åkte förbi en gul bil.
fast du sa att den inte var gul och slog tillbaka.

nej nu ska jag försöka gå vidare. move on. girlpower.
det funkar fan inte så bra tydligen.
jag gör inte saken bättre heller.
BAJS.


fjös


jag fick inte lägga ut denna på facebook, så nu blev det på bloggen.
gött va mönkan? hohoho. du får döda mig.
(bilden är från förra veckan då jag hade middagsbjudningen hemma hos mig).
(monika somnade i min sän för hon hade hjärnskakning, brainshake liksom).


jag har nya brillor. fönsterglas. dem är jättepoppis hos precis alla.


bevis på att mina brillor är pöppis.


sexig mamma


adrian med fru, sussanne heter hon. likadant som min mamma.


i tisdags var vi på orvars. vi blev fulla, speciellt tjejen i mitten.
vi drack inte för att drnka sorgerna, utan som jag uttryckte det: för att fylla på glädjen!
gick ju lite sådr frammåt småtimmarna då både jag och minkan gick i fällan.
men fan festllig kväll! NÅJO!

såja, lite smått&gott från den senaste veckan typ.
vi blivande bildlärare är tydligen helt bäst.


jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.igår fick vi den coola uppgiften att göra ett bokomslag i photoshop
ett omslag av en bok som betytt mycket för oss.
för mig blev väl valet ganska självklart, för andra inte. monika förvandlades till en demon och bröt ihop nere i cafét framför den nya cafégrabben. han tyckte vi var knäppa, men sa att min kaffe&sekret-chokladbit kostade 22 kronor eftersom jag betalade med mitt kort.
men nu har monika samlat sig och gör ett omslag om anorexi.
det blir nog snyggt!

jag blev ganska nöjd med min. jag är väldigt dålig i photoshop (jag jobbar nästan inget alls alls alls digitalt!!!!) så jag valde att göra bilder, och scanna in dem i datorn och sedan jobba med dem.
klippa&klistra-tjejen satte igång och klippte i tidningen. mest random texter, men några som var relevanta för boken såattsäga dåva.
sedan skvätte jag ner det med färg. symboliskt utav bara fan ska ni veta. (likaså fåglarna från dödsannonsen och lite ord här o var, inklippta, understrukna, inringade).
skrev texten för hand (inte gunnars namn) och sånt. bakgrund med rinnande röd färg. spetstyg.

om ni inte läst denna fenomenala bok så LÄS DEN. den är hur tunn som helst, tar inte lång tid att läsa. men ack så uppslukad man blir. mumsmumsmums.

ikväll ska vi dricka öl på orvars. för det är vi SÅ värda.
jag orkar inte vara hjärtekrossad längre. sån tur att jag har monikan.
jag sov bredvid hennes stjärt inatt, det var mysigt. jhon pratade i sömnen.
"neeeeeej. neeeeej. min stumpa är blöt".
eller nåt.


HEJDÅ

arrgh

vaknade precis upp ja
på världens mst JOBBIGA sätt
ni tjejer som läser detta lär förstå.
det är åhär pojkar: en gång i månaden kommr det blod ifrån kvinnans vaginus.
detta blod kan ställa till med problem. det är BARA ivägen och inte till någon nytta överhuvudtaget.
vafan ska vi ha skiten för?!
jag är rasand. nj, det är jag såklart inte. men jag förstår inte grejn med varför vi måste ha det.
med alla jävla tekniska prylar som tar oss bak i tiden, spolar fram tid osv - kan man inte uppfinna någon slags maskin som gör att kvinnor/tikar osv ej löper (luuuper).
nej fy fan.
grinigt morgoninlägg.
pms någon?


D.A.N.C.E

förlåt för sämsta uppdateringen någonsin, men jag skyller allt på den illaluktande fisen som legat och dragit sig här ända sedan i söndags.
den hänger fortfarande i, en riktig envis jävel den där ska ni veta!
hon stannar nog tills söndag skulle jag dra en gissning på.

jaha vad har vi roat oss med i veckan då?
lite alltmöjligt, hängt med mina såkallade vänner.
undrar om hon blivit avskräckt. hon borde bli avskräckt när hon hänger med mig och monica, fast jag tror hon är van.

vi har druckit vin, och en kväll var vi ute med monkan och hennes örebropolare louise.
vi hamnade på någon irrländsk pub mitt i stan, eftersom varken fisen eller louise kommer in på nation.
ganska stolt över mig själv som inte varit ute på nation på hela veckan, applådera.

i stundens hetta står sofie och säger att hennes hår är en fitta, och att hon inte följer med ut ikväll. fast det gör hon. vi ska på inflyttningsfest hos philip och hans roomie.
dem bor i en lägenhet med enorm lutning, jag var där för någon vecka sedan och det lutar verkligen!
sådär så när man ska steka köttbullar rullar dom ner i stekpannan. osånt.

skönt att ha haft någon hos sig här i veckan, det har liksom underlättat.
jag är ganska grinig på mr. heartbreaker. han kan vara världens mest osmidiga person.
jag är i full gång med att radera ut honom för gott ur hjärtat, men fasiken vad svårt sådant är.
har glömt hur svårt det är.
som grädden på moset (varför säger man så?! vad fyller det för funktion?!) så är ju fisan också nydumpad så vi har haft heta diskussioner. och idag blev även min käre monika dumpad.
det är högsäsong för sådant nu, har jag kommit fram till. så vitt jag vet så är det väl pyrt i syrrans lovelife också?
vad är det med alla karlar? hujedamej.
ikväll kommer bli en bra bra kväll,som de svartögda freden skulle sagt/sjungit.

HEJSVEJ.

mrs muscle.


!!!!!!!!!!!!!!!!
följande bilder är för och efter bilder
jag har städat mitt rum
för det såg ut som BAJS! (förlåt mamma och pappa).
och jag har för första gången sedan jag flyttade in (1 oktober) dammsugat!!dammsugat, dammat, bytt sängkläder, vädrat osv.
snart, snart ska jag diska upp all miljon disk, men det får vänta lite, för han från vietnam har lagat någon mat i köket som får mig att kräkas i munnen. det luktar som en blandning av hundmat (torrfoder) och något dött.
fyfan!!!!
nu ska jag duscha. man blir svettig av att städa tydligen.
sedan ska jag ner till stationen och möta fjärtefisan!!

ps. jag ska även ikväll, eller någon dag framöver, tvätta! ds.
pps. jag är så jävla stolt över mig själv.
ppps. jag ska hålla ordning här nu!!!


uppdate

idag har jag och cissi haft en välförtjänad slappardag
tanken var ju annan, men vi orkade inte så vi stred mot de tänkta planerna om korridorsfest i cissis korridor osåvidare.
från klockan tolv någon gång har vi suttit som fastspikade i hennes soffa. käkat tacos och sett på nile city.
käkat ett kilo popcorn med cissis fantastiska popcornkrydda hon tagit från jobbet.
jag älskar den. vi överdriver lite måttligt då vi häller på den.
såg melodifestivalen. cissi ska tydligen bli kär i han manboy-snubben, medan jag kanske itllet lägger stöten på andreas jonsson.
efter melodifestivalen gick vi ner till bion, köpte på oss några kilo godis och såg sedan "farsan", joef fares nya film - och high five josef, mycket bra film dendära (som alla hans rullar).

igår var vi på värmlands. mattenördarna hade tentafest. dem gick in lite extrahårt för att fira tre tentafria veckor.
jag träffade n¨got som liknade min drömkille utseendemässigt.
visade sig vara en fransman som imorgon (söndag) lämnar landet.
inte så mycket highfive på den.

imorgon ja. alla hjärtans (smärtans) dag. men jag ska inte vara bitter, nänä.
för imorgon får jag................trumvirvel..............FINBESÖK.
inte av vem som helst, utan av fisefjärtan som kommr hit från östergötland och stannar förmodligen en vecka eller så. så himla skönt att slippa ensamheten här hemma.

på tal om här hemma.
jag har kommit på varför jag har så dålig plugg-ro och liknande i rummet.
rummet har dålig feng shui (nej jag vet inte hur det stavas, lev med det!!!).
förmodligen avsaknaden av fengshui som gör att det blir stökigt så snabbt....

nu vet ni.
sorry för dålig uppdatering.


puss

hemlighet

jag, adrian och monika kan vara världen bäta team.
vi har något stort på gång, dock topp-hemligt.
men vi är alla helt lyriska, hoppade runt på må moln och fick kramp i smile-musklerna.
så ska det vara. vi är på väg nu, nu jävlar!

hade en så grymt bra dag idag. det var längesedan jag kände mig såhär lycklig, det är skönt. det behövs.
var i skolan från typ halv elva till klockan tre eller något. det behövdes två cola flaskor för att jag skulle bli på alerten, eftersom jag igårkväll hinkade öl med grabbarna (hannes, bojan och filip).
iallafall så kom jag inte någon vidare vart med leran, men lite effektivt arbete utfördes väl ändå.

efter skolan drog vi till adrian. han bor så långt bort att inte ens universitetet internet når dit.
vi lagade världens kanske godaste wok, för vi är världsbäst.
sedan såg vi den där skräckien om heter the haunting någonting. den var jukt läbbig. vi låg i en hög i adrians soffa och skakade.
jag tänkte att nu kommer jag ju aldrig att somna ikväll. men nu är det där läbbiga glömt. för nu är vi ju helt uppslukade av denna topp-hemliga grej. ja, vi ska erövra världen!


,

summer is gone
i still miss youVA?! blev hon penetrerad av en baljväxt?!

drog över till cissin för att inviga hennes nya stora platt-tv. den är ny, den är platt och det är en tv.
denna skulle såklart invigas tillsammans med gottinamnam för att därmed dämpa vårt göttinamnam-sug. det blev morötter och dipp.
och det blev en jävligt bra grej på tv. henrik schyfferts försvarstal till nationen the 90´s, eller vad den nu heter i dess helhet.
detta var fjärde gången (eller femte?) jag såg den. och jag blir lika tagen varje gång. vist den är bäst första, fursta, gången. men den tål att ses flera flera gånger om.
har ni inte sett den - SE DEN! för fan.
jag blir glad, rörd, fundersam och lite kittlig nivet.

imorgon börjar jag klockan nio. med akademisk kvart såklart. den är ju så viktig.
alltid när jag skriver att jag börjar nio, tio, tolv, ett osv - så är det kvart över, så ni inte känner er vilsna framöver.
sedan kan man ju ha DK, dubbelkvart. det är svårt att bara skriva "festen börjar 19.30"nejnej, man måste skriva att festen börjar 18 DK. studentlivet i all sin prakt.
imorgon ska vi rita perspektiv, "stadens hus, perspektiv" står det nog tillochmed på schemat.

på onsdag är jag ledig. ska då tvätta. JO JAG LOVAR, jag SKA tvätta. nu har jag skjutit på det så pass länge att jag verkligenVERKLIGEN är inne på sista trososrna.
och dessa trorsor är ju såklart "mens-trosorna" som vi alla tjejer vet vilka det är. det må vara de mest bekväma av alla de trosor vi äger, men ack vad fula dem är.
inte förnågon ska se dem. men ja. det är nog en princip-sak.
jag har även fått använda några gamla stringtrosor man använde när man gick i åttan. dem är hemska, såklart.
(jag viste väl att ni kikade in i min blogg för att få läsa om mina trosor och mina tros-problem, samt vilka olika kategorier de finns).


det känns förövrigt skönt att ha fått lite ordning på tankarna. nu vet jag vad jag vill, eller iallafall vad jag borde. och jag tänekr fullfölja detta. och verkligen gå in helhjärtat (eller är mitt hjärta så helt egentligen..?) för att glömma dig, sluta älska och bara gå vidare dåva.
för jag är trött på all skit. på lögner och på daltande framochtillbaka. nu lägger jag kärlekstjaffset åt sidan, hur svårt det än är, och där får det ligga tills något känns väldigt rätt. om det känns rätt. det kan gott få ligga där och damma ett tag. jag har inga planer på att gå ut och bli kär. nejtack.
kanske kan vara bara själv ett tag. för omväxlingsskull. jag hakar alltid upp mig i kärleken, i någon kille och så kretsar väldigt mycket kring det. sen blir man lite hjärtekrossad och då kretsar istället allt kring det.
nej nu jävlar är det GIRLPOWER, som gudrun (hon som luktar krabba) skulle säga.

(och ja, jag är fullt medveten om att jag är såhär girl-powerig ett litet slag för att sedan bli emo_tjejen, för att sedan bli något annat för att sedan bli något annat osv osv osv! men nu är det såhär iallafall. jag är en berg&dalbana. jag vet).

HEJDÅ! ikväll ska jag sova gott. jag ska vakna utvilad och jag ska ÄTA FRUKOST!

långsamt

jag håller på att dö trötthetsdöden
tror jag håller på att bli sjuk, vilket är det sista jag har tid/lust/ork med.
men det känns som om något kryper runt i mig.

förövrigt känns mitt liv jävligt sorgligt just ikväll.
önskar mig till en annan plats
och jag vill må bättre. inte vara sjuk.
hatar känslan precis innan sjukdomen riktigt bryter ut också.
så man känner sig totalt orkeslös och sånt.

har jobbat med lera idag, från typ nio till klockan två
dörefter var jag med johanna i hennes nya lya, hjälpte till med lite städ.
men mest satt vi på golvet, drack kaffe, snackade och fnissade.

skulle kanske iväg med dem till kalmars o TP-afton, men vet inte om det blev något av det.
plus att jag inte är direkt kry.

nej det får bli en tråkkväll. avlida långsamt och smärtsamt här uppe i 140sängen, som förövrigt är alldeles för stor för bara en person.


happiness only real when shared


happiness only real when shared


och nu ikväll, eller ja mellan tre och sju kanske, var jag hemma hos chrillet och såg på into the wild barta för det är våran favis. om det är någon film jag får inspiration av, så är det denn.
varenda scen är så himla vacker!
varenda en.

och ja. det går fint att träffa honom lite sådär. det är kämpigt, för oss båda. men det går väl framåt.
har inte träffat honom på flera dagar. men jag mår nog bättre om jag då och då får träffa honom, för han är en sån fin person att jag inte vill tappa honom. vare sig vi är tillsammans eller ej.

 


red rabbits

gårkvällen blev ju lyckad
gled över till emma vid halv sju, en efter en trillade folket in och det dracks vin i väntan på bojan.

hannes, hugeoch peter var hos bojan, kidnappade honom = satte på ögonbindel och hade en bil redo som de åkte till flogsta i. grabbarna var tysta så bojan fattade inget. hannes hade tillochmed spelat upp något såntdär polis-ljud (polis-radio-ljud) på mobilen så bojan hade typ trott han var i en polisbil.
vad han fick göra i flogsta kan ni se här (hannes&huges blogg, där finns ett videoklipp från när bojan sitter inne i en mörk klädkammare och måste shota osånt).
efter de vart en snabbis i flogsta åkte de vidare till studentvägen och emmas lägenhet.
där hade vi gömt oss, några i saras rum några i emmas rum och jag&sofia stod inne på toaletten.
allt var mörkt och tyst.
bojan kom in, han blev snurrad några varv sedan tog de bort ögonbindeln. han blev ju tvungen att öppna en avdörrarna och då började dem där inne sjunga och vi andra hakadepå och tände alla ljus och så fick han tårta.
hans ansiktsuttryck var guldvärt. det var riktigt härligt.
han hade verkligen inte fattat något!

jag gav honom porträttet jag gjort och han såg ut att bli rörd.

vi lekte lekar och drack, sedan drog vi ner till v-dala
kön där på lördagar är sinnessjuka så vi hade aldrig kommit in
men JAG kom in, eftersom huge har KK-leg och få ta med en person in, han valde mig så vi hadet gött och dansade loss till feverray och shottade.
men de andra hade tydligen dragit till upplands.

förjävla värd kväll

strax efter vi sjunigt o sånt, han var så glaaad!


en av de två tårtorna


dem bästa!
closer

som sagt mådde jag inte superbra igår
eftersom jag gick lös i fredags då vi hade klass-häng
både jag och monika gick in ganska hårt för det, men det var värt att ha lite huvudvärk för det var en himla kul kväll!
iallafall så fick jag släpa iväg mig själv till skolan vid två-tre hugget, jag och fredrik fixade klart med vår bild.
sedan ringde jag monkan så kom hon till skolan för att fixa klart sn bild.
jag stannade som mentalt stöd.
hungern tog över, "vi beställer pizza!" var vår tanke. gick in på onlinepizza.se, men dem skulle ha 250 spänn för en jävla pizza, inte varsin, nej utan EN pizza vi tänkte dela på.
roni blev räddaren i nöden. han kom till skolan och hade köpt med sig pizza.
den satte fart i monikas mage så hon pruttade högljutt.
hon har världens roligaste pruttisar.
jag fick ont i magen av allt skratt.

påväg hem från skolan mötte jag cissi och peter.
dem hade vart på gymmet, och cissi hade fått någon ryggskada så det hade tagit dem 45 minuter att ta sig från gymmet och hem, de brukar ta knappt 10 att gå.
eftersom jag inte hde några planer, och eftersom jag är en sån bra vän, hängde jag hos cissi hela fredagskvällen. fick hjälpa henne att ta på sig strumpor och liknande.
den varma vetekudden gjorde sitt oh hon kunde därefter röra sig litegranna.
jag slägnde ihop en stor jävla sallad, gjorde vitlöksbröd o tzatsiki.
cissi klarade av slänga ihop en kladdkaka.
sedan hade vi mysarkväll och såg filmen "fröken sverige".

nu sitter jag här nyduschad och ska snart dra iväg till arvidsjaur.
ikväll är kvällen vi länge längtat efter. nämligen överaskningsfest för bojan som imorgon fyller 25.
hannes & gräbbarna ska hem till bojan på lite oskyldigt fifa-spelande, sedan ska dem slänga in han i en taxi med ögonbindel så kommer dem till emma (eller först till flogsta för att dynga ner honom lite) och där är vi andra och ropar "surprise" eller hur nu överaskningsfester går till.
jag har idag slängt ihop en lite teckning till honom som han ska få i present.
vad är bättre o ge i present än en rejäl egokick?
ja ett porträtt på honom blev det i en liten ram.
hos emma ska vi leka massor lekar för att sedan förhoppningsvis dra ner på v-dala och skaka rumpa.

jag är pepp för ikväll!
puss


it´s a very very small land!

här kommer bilder som jag tog i skolan igår, torsdag.
bilderna börjar bli klara nu, och det blir jävligt snyggt. ska vara klart idag, så ska in till skolan med fredrik och fixa klar våran.

våran megateckning. börjar likna något, men fortfarande massor kvar att göra


adrian och sophie håller upp deras, som är klar!


monkan hade snygg mustach.

efter skolan drog jag hem och försökte duscha av mig allt kol, manfår typ gnugga sönder huden.
sedan drog jag till babianen ovan och drack vin. adrian var också där. vi hade tjejsnack, föradrian är så jävla bra på det! sedan gick vi ner till orvars och träffade lite annat folk från klassen, vi blev inte jättemånga men det var hur trevligt som helst. man börjar lära känna nya klassen och det finns flera stycken härliga personer!

därefter drog vi till småland. it´s a very very small land.
där träffade vi ett gäng australienare som vi dansade loss med hela kvällen, visade sig att alex var en av dem som var här i korridoren i veckan på middag med nya-zeeland-sara. det var kul.
hade iallafall en grymt rolig kväll, skönt att bara få vara med vännerna och glömma allt tråk!

idag mår jag snäppet sämre. riktigt bakis, brukar inte bli så bakis men idag bankar det på som fan i huvudet. jag dricker cola. det brukar hjälpa ganska bra.

inte så pepp på att dra till skolan och rita...


hybris

jag gillar hannes och huges blogg, ni borde också gilla den.
den är extra bra på onsdagar och på fredagar, för då är det "kultur"onsdag och fredagspub.
har ni inget att göra: läs den. den är rolig. fast hannes är mest en bitterfitta.
http://www.uppsalahybris.blogspot.com

själv känner jag att min blogg blivit lite utav en emo-blogg på sistone. men det får ni leva med ett tag.
just nu är jag så sjukt rastlös så det finns inte! johanna&simpan är på någon friluftsutflyktsgrej med naturtöntarna. cissi har häng med mattegänget. jag kanske får följa med om jag har tur. behöver komma ut.
elias är med chrillet och kollar bandy.
hannes är fattig och hans mobil funkar inte. han gillar att vara frånvarande på msn.
adrian pluggar förmodligen. fast vi inte har något plugg. eller så hänger han med susanne och är kär.
ja. vem ska man hänga med liksom.
jag har lite panik för den här ensamheten och tristessen kommer äta upp mig inifrån.
jag har inte större lust att teckna heller då jag gör det 24/7, typ.

nu har jag fått klaga.
läs hannes&huges blogg sa jag.


kolsvart

jag var verkligen tröttast någonsin imorse
jag somnade hos christian igår utan att riktigt fatta det. men imorse vid klockan sex vaknade vi upp och insåg att vi uppenbalrigen somnat. kläderna på, linserna i, sminket kvar.
somnade om, chrillet ställde en klockan som någon timme senare ringde.
men ingen av oss vaknade. han har en bra smk-låt, så man täntke mest "åh bra låt" och somnade igen.
klockan tjugo i nio vaknade jag. och jag skulle gå vid kvart i för att hinna till skolan.
det var bara slänga sig iväg.

har idag i skolan jobbat med kol-krite-projektet.
vi är indelade i grupper om fyra stycken. vi skulle i gruppen välja ett av de porträtt (foton) som vi haft som tidigare uppgift.
denna förstorade vi sedan upp så den är typ mer än två meter, bredd & höjd.
och sedan ska vi med kol rita upp porträttet, lite sådär fotorealism nivet.
det blir så jävla snyggt. fast vi har inte kommit så långt, vissa är nästan klara. men vårt foto är väldigt mörkt och mycket detaljer vid håret. så det tar tid. men för att det ska bli realistiskt måste allt blänk, skuggor och detaljer vara med. dock ska det helst vara klart i morgon klockan tolv, så det blir jobba röven av sig imorgon.

smakprov:

maria jobbar på med vår teckning


monkan posar gör-läckert framför deras bild. skitläcker än så länge
amy diamond sjunger "it can only get better!"


Karin jobbar på med deras nästan färdiga bild


min kamera är rätt kass, blixten förstörde lite men den är iallafall riktigt snygg.
på bilden är evelina.


ännu en bild


man blir svart överallt. detta är fredriks händer. han hade även hela skägget fullt.
och den andra fredrik såg krigsmålad ut i fejat


så här såg mitt ansikte ut efter jag ritat. riktigt läckert.
ni får gärna klaga på hur otroligt jävla ful jag är på bilden, men jag ville bara visa kolet.
LEV MED DET.

imorgon klockan sex-sju ska vi ha lära-känna-klassen-kväll över några öl på orvars.
det borde vara vetenskapligt bevisat att man lär känna folk bäst på det viset, tycker vi.

hejdå

 


jag har fel på hjärnan

trodde jag började tolv idag. började vist ett.
så har nu på morgonen/förmiddagen ätit frukost (för en gångs skull typ?) och sedan städat lite, det är fortfarande lite kvar men tar resten sen. har inte städat på jagvetintehurlänge. körde den gamla hederliga torka-av-golvet-med-en-trasa. det är jobbigt. och dammtussarna som samlats över hela golvet gav rummet den där heltäckningsmatta-looken. mysigt tycker jag.
men nu är det lite fräschare, och jag nyser för jag har damm i näsan. det är lite skojigt.

förövrigt är jag och christian nog världssämst på att inte vara tillsammans.
jag hamnade vist där även igårkväll, och sov tätt intill i natt.
och jag skaju dit ikväll med, för mellan 22-23 visas paradisehotel-finalen vilket jag absolut inte kan missa! jag är ju nörden nummer ett, eller två, beroende på vilket av numren som chrillet är.
men efter ikväll så ska jag försöka att inte dras som en magnet till honom.
det blir faktiskt inte lättare av att på något sätt låtsas som om allt är som vanligt.
jag lurar min hjärna.

nu ska jag duscha. göra mig läcker. gå till skolan och ha konturteckning - IGEN!
tjarå.


jag lägger mig bredvid och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn.ljug och kyss mig hårt en sista gång.


erase

klockan elva blev jag utkastad av cissi
matte-tönten som går 8 - 17 varje dag. kraken. men om man väljer att bli nåt så knasigt som mattelärare får man väl skylla sig själv!! deras mattebok är tjockare än bibeln, och har kanske tillochmed tunnare blad. som grädde på moset är den på engelska.
jag lider med henne.
vi hade iallafall en trevlig kväll, som alltid. jag överaskade henne efter träningen så slog vi följe till ica och handlade mat.
sedan gör vi som vi alltid gör. jag lagar maten och efteråt diskar hon.

cissi slutar aldrig att förvåna mig. hon berättade att hon häromdagen handlat på ica, och gått fram till en som jobbade och frågat "ursäkta, men hur vet man när maten gått ut..?". hon har alltså totalmissat hela bäst-före-datum-grejen. hon är min knasfia.
det blev en god wok iallafall.
sedan letade vi ytterliggare lägenheter. och smed planer. och planerade inför helgen.
tyvärr ni där hemma - jag kommer inte hem till östergötland i helgen.
jag orkar inte det just nu.
men jag kommer nog snart hem!

jag har sovmorgon imorgon. börjar klockan tolv.
men jag vet att jag inte kommer kunna somna.
är man van vid att sova bredvid sin kärlek varje natt. vakna tillsammans varje morgon. då är det svårt att helt plötsligt sova själv. vissa tycker säkert det kan vara skönt. men inte jag. inte nu.

inatt sov jag i den famn som får mig att känna mig hur trygg, lugn och säker som helst.
en sista natt. vi bara höll om varandra, liksom som om vi låtsades. låtsades att allt var som vanligt.
vi plågar oss själva med varandras närvaro. men just i stunden är det ju så himla rätt!
imorse var det kallt i hans lägenhet. vi hade tre fluffiga täcken och christian fyllde hela stället med värmeljus.
arrgh. radera kärlekskänslorna från min kropp. snälla.


fina, rara underbara!
(bild från i lördags)
(jag tycker cissi är så lik syrran på denna bild, håll med?)


ett ögonblick i sänder

skola 9 - 12, vi tecknade stileben. i vanlig ordning alltså. men idag ej konturteckning utan med slag&själv-skuggor, gråskala. det är nyttigt som fan, jag märker hur mycket jag måste öva på proportioner och sånt tjoffs.
efter skolan lunchade vi, jag tog en veckans vegetariska (yes dem har EN veg-rätt per vecka. är man köttätare finns hundra olika alternativ per dag...) som var grönsaks&rotfruktsgratäng med mozarella. kittlade dödsskönt såklart.
sedan satte vi oss i bildsalen och kände leran mellan våra fingrar.
vid fyra kom jag hem.
snart ska jag iväg till cissin. vi ska laga middag, det är tydligen våran grej.
men det är bra. för annars har jag ingen större matlust, nu när man är lite hjärtekrossad nivet.
idag blir det någonslags wok. kommer bli asbra!

här är lite bilder.

adrian med sin typiska adrian-gubbe. den fick groteska tänder. monika fick nästan kiss i trosan.
det är monika på bild nummer tre, och hennes lerfeja. halvklart förståss.

har suttit nu hemma och tecknat. ansikte. måste öva på att teckna i profil, och teckna skuggor.

SVÅRT JU.

övaövaööööva

när jag kommer hem från cissin ska jag blögga lite till, om gårkvällen och natten.
pjuh. om jag orkar förståss.

ni där hemma, ni är saknade.
och till min fina syster: jag älskar dig också!!!


RSS 2.0